
Mòduls professionals de 1r curs Període setembre-maig en torn de capvespres -de 15:00 a 21:00 h.- a l’IES) |
|
Viticultura (en anglès) Vinificacions Processos bioquímics (mòdul suport) Anàlisi enològica Legislació vitivinícola i seguretat alimentària Formació i orientació laboral A partir del mes de maig, l’alumnat amb perfil dual s’incorpora a l’empresa amb un contracte d’aprenentatge de 12 mesos. |
8 h/s. 6 h/s. 5 h/s. 5 h/s. 3h/s. 3h/s. |
Total d’hores setmanals |
30h |
Criteris de promoció |
Podran promocionar a 2n curs els alumnes que no tenguin pendents cap mòdul suport o altres mòduls que superin 264 h (8 h/s) de càrrega horària. L’accés a la convocatòria de setembre serà possible sols en el cas que es compleixin els criteris de promoció en l’avaluació ordinària de juny. |
Mòduls professionals de 2n curs
|
|
Comercialització i logística en la indústria alimentària (en anglès) Estabilització, criança i envasament Industries derivades Tast i cultura vitivinícola Empresa i iniciativa emprenedora Gestió de la qualitat ambiental en la indústria alimentària Formació en centres de treball (setembre, març i maig) |
6 h/s. 7 h/s. 6 h/s. 3 h/s. 3 h/s. 5 h/s. 400h |
Projecte de vitivinicultura |
40h |
Total d’hores setmanals empresa/centre |
30/40 h. |
Criteris de titulació |
Per a l’obtenció del títol de Grau superior en Vitivinicultura cal superar tots els mòduls del cicle. |
Repetició |
El nombre màxim de convocatòries per a cadascun dels mòduls és de quatre (excepte el de FCTs que és de dues). D’aquestes, l’alumne pot assistir de forma presencial a les activitats programades un màxim de dos cursos. L’alumnat de 1r curs que en avaluació ordinària (juny) tengui mòduls pendents que superin el 50% de la càrrega horària haurà de participar en el procés d’admissió a cicles formatius per poder accedir al cicle formatiu. |