Codi 1r Curs Hores Setmanals Total Hores 0026 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 7 225 0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments 2 80 0046 Preelaboració i conservació d’aliments 9 290 0047 Tècniques culinàries 8 275 1664 Digitalització aplicada als sectors productius 1 30 1709 Itinerari personal per a l’ocupabilitat I 3 90 Total 1r curs 30 990
Codi 2n Curs Hores Setmanals Total Hores 0028 Postres en restauració 8 250 0045 Ofertes gastronòmiques 3 90 0048 Productes culinaris 10 330 0156 Anglès professional 3 120 1708 Sostenibilitat aplicada al sistema productiu 1 30 1710 Itinerari personal per a l’ocupabilitat II 2 60 1713 Projecte intermodular 1 50 Mòdul optatiu 2 80 Total 2n curs 30 1020
Més informació sobre el Grau Mitjà de Cuina i gastronomia