Ramon Obrador de Paisatgisme i medi rural a Rotterdam (Holanda)

Bones pràctiques Erasmus + en el millor entorn.

L’alumne Ramon Obrador (Felanitx) Foto 11 ha completat amb èxit la seva formació de Tècnic superior en Paisatgisme i medi rural amb unes pràctiques al Trompenburg Tuinen & Arboretum (el jardí botànic de la ciutat de Rotterdam) en el marc del projecte propi de l’IES Felanitx Erasmus 2017-ESO1-KA103-036848.

En Ramon ha residit durant deu setmanes en aquesta ciutat innovadora en urbanisme i en el sector primari i de serveis relacionats amb les plantes i les flors. Hi ha practicat totes les tasques requerides per obrir al públic un jardí botànic de prestigi i amb moltes activitats de divulgació i implicació amb la comunitat Foto 12. Aquest període ha servit per posar-lo a prova en nombroses situacions de vida quotidiana en un país estranger i per aprendre noves tècniques de paisatgisme. Ramon troba que Trompenburg ha estat un lloc excel·lent per fer les pràctiques ja què el parc és impressionant i el seu personal molt professional i amable.

 

dav

Foto 11. Ramon recent titulat en Paisatgisme i medi rural

 

Foto 12. Activitats d'educació ambiental al jardí botànic Trompenburg (Rotterdam)