Irene Manilla de Gestió Administrativa a Cork (lrlanda)


 Quan fer les pràctiques a l’estranger et dóna molt més que una experiència laboral.

Gràcies al Projecte EuroFP Balears III coordinat per Direcció General de Formació professional de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’alumna Irene Manilla (Manacor) ha pogut completar els seus estudis de Gestió Administrativa amb una estada Erasmus + a l’empresa Secret Recipes de Cork Foto 13. Aquesta empresa compta amb una plantilla de treballadors molt diversa que elabora menjars preparats per a dietes especials i les distribueix arreu d’Irlanda i del Regne Unit.

Els primers dies d’estada és conjunta amb altres estudiants de l’IES Guillem Sagrera, l’IES Ses Estacions i Aula Balear amb l’acompanyament inicial de Joan Rosselló, coordinador d’Erasmus + de l’IES Felanitx Foto 14.

Segons la mateixa Irene aquestes cinc setmanes li han permès millorar en tasques administratives habituals, resolució de problemes de forma autònoma i conèixer sistemes de treball en una empresa de comerç internacional. Conclou que acabar els seus estudis de l’IES Felanitx amb l’estada a Irlanda ha superat les seves expectatives a nivell laboral, cultural i personal perquè el fet de sortir de la seva zona de confort la conduïda a trobar-se amb gent de molts països Foto 15, apreciar visions diferents del treball i enriquir-se per continuar estudiar amb ànims el Grau Superior d’Administració i Finances Foto 16.

Foto 13. Irene amb el seu tutor de pràctiques en empresa
Foto 14. El grup d’estudiants mallorquins del projecte EuroFP Balears III a Cork amb el professor acompanyant.
Foto15. Nous ambients, nova gent i noves cultures a Irlanda.